Shaper Media - Profesjonell på multimedia-design


NordicCab turvagn


NordicCab säljs i olika paketlösningar. Den här promon visar caben i funktion som turvagn.

NordicCab släde


Stämning i snön med NordicCab släde. På vissa klipp har jag filmat på skidor för att få kameradynamik.

NordicCab cykelvagn


Den här promon visar funktionen som cykelvagn. På klippen där kameran följer efter i rörelse, har jag filmat rullande på en skateboard.

NordicCab milljömässa


Filmen gjordes för att vara ett inslag i en produktpresentation på en miljömässa i Sydkorea. NordicCab är multifunktionell och filmen målar upp stämning kring att det är lätt att låta bilen stå, och ändå kunna genomföra dagliga ärenden tillsammans med barn.

NordicCab promofilm – mix för web och butikskärm


Filmen visar mångfalden av vagnens användningsområden, enkelhet i användning och bra stämning. Innehållet riktar sig till småbarnsföräldrar som har gått in på NordicCabs websida och har intresse av produkten. Filmen varar därför längre än en TV-reklam. Den spelas även på skärm i butiken.

Några snabba highlights från animation av affärsidé


Denna webbpresentationen gjorde jag i Flash …back in the days, med separat streaming av grafik, foton och ljud. Menyn till höger kunde användas till att klicka sig rundt i avsnitten.

Vinjett för filmar på webb hos ett byggnadsfirma


«Image»-skapande film på webkampanj


Syftet var att skapa «image» runt ryggsäckarna, genom att visa dem i sammanhanget de var tänkta för. Filmsnutten osar av ungdomskultur med snabb MVT-inspirerad klippning och inslag av fångande aktiviteter i en cool miljö.

15 sekunders reklam på Discovery Channel


Animationen bygger upp spänning som en filmtrailer, och signalerar att detta är en välskriven och spännande bok. Uppddragsförmedlare: Bitmill.

MittAnbud.no infofilm för kundföretag


Syftet med filmen var att motivera företag, som abonnerar på tjänster från MittAnbud.no, att fylla i sin information på profilsidan.

Presentation av ProOutsourcings koncept


Gratis Pepsi Max


Animationen loopade på storskärm på en mässa. Texten med huvudinformationen blir stående länge så att folk lätt skulle uppfatta budskapet. 50% av de besökande laddade ner streckkoden och fick gratis Pepsi Max. Den goda responsen understryker att animationen lyckades i att kommunicera det den skulle. Uppdragsgivare: Liquid Barcodes

PowerPoint-loop för mässa


Foto, grafik, layout, animation

E-butikken säkerhetsutrustning för fiskodling


Produktpresentation för visning på plattskärm på mässa. Det levererades både norsk och engelsk version, eftersom den också skulle användas utanför Norge. Animationerna gjordes i en kombination av programmen Cinema 4D och Adobe After Effects.

Reklam för Antibac


Visades på storbildsskärm under skid-vm i Norge, båda norsk och engelsk version

Underlagsgrafik för en insamlingskampanj


Information för TV Visjon Norge
Intro Forsiden Tjenester Om oss Portfolio – Miks (litt av hvert) Portfolio – Video og animasjoner Portfolio – Trykksaker Portfolio – Illustrasjoner Portfolio – 3D-grafikk Portfolio – Photoshop-art Portfolio – Foto Portfolio – Webdesign Kontakt