Shaper Media - Profesjonell på multimedia-design


15 sekunders reklam på Discovery Channel

Animationen bygger upp spänning som om det var en filmtrailer og signaliserer därmed att detta är en välskriven och spännande bok. Uppdragsförmedlare: Bitmill.
Design av logo för Norges största anbudstjänst

Mittanbud.no ägs av mediagiganten VG. Jag har över tid utvecklat diverse grafiskt material för användning i deras marknadsföring.Jag utvecklade en karaktäristisk 3D-figur som användes aktivt i flera varianter i marknadsföringen av mittanbud.no.


Websida för Vega Marine Insurance Agencies AS

Shaper Media - Webside for Vega Insurance

Vega drev försäkringsverksamhet riktat mot sjöfart och energi. (Företaget har lagts ned.) Uttrykket är corporate, men samtidigt fräscht och spännande. Vågen som slår på toppen sätter en oväntad prägel på websidan, så att den sticker ut från andra i branschen.


Design av ryggsäckar – utformning och grafik
Shaper Media - Kampanjeweb for promotering av ryggsekker

Shaper Media - Kampanjeweb for promotering av ryggsekker

Shaper Media - Kampanjeweb for promotering av ryggsekker

Shaper Media - Kampanjeweb for promotering av ryggsekker

Shaper Media - Kampanjeweb for promotering av ryggsekker

Beckmann: Streetsport kollektionen 09. Det här visar ett perfekt exempel på spännvidden i mina tjänster: Jag har designat produkten och grafiken på produkten. Vidare har jag fotograferat, skapat en cool promovideo och satt ihop allt till en kampanjwebsida för promotering av produkten.
Se 360-graders visning av produkt ›Utformning av logo, visitkort och websida


Shaper Media - Webdesign

De ljusare fälten du ser på visitkortet (framsida och baksida) är inte en ljusare färg. Det är elegant transparent lacktryck, och återgivningen på web blir inte densamma som i verkligheten.
Powerpoint-mall för Forbrukerombudet och SIFO (statliga institutioner i Norge)

Shaper Media - Brosjyre for forbrukerombudet

Syftet var att göra informationen lättmottaglig under föredrag, samt att få innehållet presenterat i ett fräscht visuellt ramverk.
Se pdf av mallen här
Shaper Media - Musikknote

Ljudproduktion för MIFF

MIFF producerar radiosändningar på veckobasis och önskade en intro- och exitmelodi baserat på utdrag ur den israeliska nationalsången.
Introljud | ExitljudUtformning av logo och websida


Shaper Media - Logo og visittkort for Catch The Eye


CatchTheEye drev verksamhet runt etablering och drift av skärmar i butik. De samarbetade med stora kedjor, men har nu lagt ner verksamheten.
Utformning av visitkort och websida

Shaper Media - Webside og visittkort Shaper Media - Webside og visittkort

Syftet var att sätta ett stilrent och moderat uttryck som kunde bidra till att skapa tillit gentemot potentiella kunder.
Se websidan här ›


Utformning av logo och butiksfasad


Shaper Media - Logo
Shaper Media - Logo og fasade

Shaper Media - Logo

Boga var en modebutik som riktade sig mot ungdom. De sålde modekläder, skateboard och snowboard. Linjerna överst och nederst på fasaden jag har designat ger en synlig ram och bidrar till att binda samman dörr och fönster till en helhetlig fasad. Skriften är minimalistisk och alla bokstäverna har samma typ av cirkel. «b» och «g» är identiska och roterade åt varsitt håll. Skriften är uppdelad för att ge logon starkare särprägel/identitet. Nu har de flyttat hela verksamheten från butikslokalen till en webbutik.Utformning av grafik på display

Shaper Media - Grafikk for display

Jag har utvecklat symboler och grafik till en display för att styra övervakningsutrustning. Själva produkten är utvecklad av Inventas AS, avd Kristiansand. Det är viktigt att symbolerna kommunicerar vad de ska till användaren. De flesta tänker kanske inte på att det faktiskt är någon som tar ställning till hur en liten pil ska se ut, men detta spelar en roll för intrycket av produkten.


Utformning av logo

Shaper Media - Logodesign

Logon är designad med tanke på flexibel användning, för att bygga varumärke i många olika varianter och uttryck. Den ska bygga illustrativ identitet på produkter för barn och ungdom - efter ett ungdomskulturellt recept - men den ska också fungera stilrent på artiklar för vuxna. Bokstäverna har fått vissa originella drag för att göra logon unik och igenkännbar.Design av skolryggsäckar för barn/ungdom

Visuell profil


Shaper Media - Visuell profil

Bo.Bygg AS är en byggfirma som huvudsakligen arbetar med invändig restaurering. Logon symboliserar en palett av kompetens som fästs på byggnaden och gör den ny. Grafikelementet symboliserar att de bygger med noggrannhet. Visitkortet är tryckt på grovt papper, för att mottagaren ska känna att «här har vi att göra med en äkta grovarbetare».Intro Forsiden Tjenester Om oss Portfolio – Miks (litt av hvert) Portfolio – Video og animasjoner Portfolio – Trykksaker Portfolio – Illustrasjoner Portfolio – 3D-grafikk Portfolio – Photoshop-art Portfolio – Foto Portfolio – Webdesign Kontakt