Shaper Media - Profesjonell på multimedia-design


Filmning för 1/7 av priset
Betala för en man med sju fjärrstyrda kameror istället för sju personer som styr en kamera var.


Live fler­kamera videoproduktion är en prisvärd tjänst. Den passar perfekt för filmning av händelser där inspelningen ska göras under tiden som programmet pågår inför en publik.


Be om offert för filmning ›

Live flerkameraproduktion är ett mycket effektivt sätt att göra inspelningar av god kvalitet på olika events. Det medför minimal tidsåtgång för efterarbete. All klippning mellan kamerorna sker «live». När den aktuella händelsen är slut, krävs bara lite optimering av ljudet, innan filmen är klar för att publiseras på internet. Perfekt för konferensmöte, föredrag, seminarium, presentation, undervisning, tal, blixttal, konsert, show och allt som sker på en scen av olika slag. Se konceptet i videon:
Flyttbar utrustning
Utrustningen kan tas med och riggas upp var som helst. Jag tar med videolampor, som jag ställer upp om belysningen i lokalen inte lämpar sig för inspelningar med god kvalitet. Både kameravinkel och zoom kan fjärrstyras på alla kamerorna. All utrustning kan administreras av bara en person. Se riggning och inspelning av tal från Skansen Kronan i Göteborg:
Föredrag med PowerPoint
Koppla till dator, så att t ex talarens powerpoint kan visas som inslag i filmen. Se exemplet nedan:
Live film på evenement.
Output från videomixern kan kopplas till live visning med projektor på storskärm.


flerkamera event


Ljudteknik
Jag tar emot output från evenementets ljudmixer in till in videoutrusningen. Om inte mikrofon används på t ex ett föredrag sätter jag upp min egen mikrofon.


Filmning och live video (norsk röst)Snygga kamerarörelser
Se några inspelningar:

Videoinspelning på konsert – En låtVideoinspelning på konsert – highlightsVideoinspelning på konsert – highlightsInformation om pris
Priset för ett uppdrag baserar sig på timmarna det tar per person för att administrera utrustningen. Föredrag/presentationer där talaren står relatvit stilla, kan lätt filmas med tre-fyra kameror av bara en person. Ju mer rörelse som ska följas tätt inpå, ju fler personer behövs för att styra kamerorna. Timpriset är 950 SEK exkl moms. Uppriggning uppskattas ta 4–6 timmar, (beroende på vilken utrustning som ska användas) och nedriggning 2-3 timmar.

Priset blir alltså:
+ timmmar för upp- och nedriggning
+ timmmar för eventets varaktighet
* 950 SEK exkl moms (* antal medarbetare)

Fakturering för körtid och reseärsettning
250 SEK/timme + 18,50 SEK per mil (* antal medarbetare) exkl moms

Ta gärna kontakt om du har frågor runt tjänsten.
flerkamera event
flerkamera event
flerkamera event
flerkamera event
flerkamera event
flerkamera event