Shaper Media - Profesjonell på multimedia-design

Visuell auktoritet

Min kompetens är att kommunicera med hjälp av form, färg, text och bild - för dig, till din målgrupp.

Shaper Media är min ensklida firma. Att nå ut med ett budskap handlar om att fånga mottagarens uppmärksamhet. De flesta blir attraherade av visuella metoder - som logiskt innehåll, ett rent intryck och relevant stil. Jag skapar grafik för visuell kommunikation, och siktar in uttrycket mot ditt syfte, så att budskapet når fram i ett kommersiellt myller. Marknadsföring är en del av min kompetens. Med 18 års erfarenhet har jag arbetat med allt från stilren business till karaktäristisk design för barn och ungdom.

Atle Hansen
Multimedia-designerNedan följer en lista av områden där jag kan utföra ett proffsigt arbete för dig.
Live video

Jag disponerar utrustning och utför flerkameraproduktion på events - live streaming till webb eller TV-sänding, inspelning, live på storskärm. Med fjärrstyrda kameror kan jag göra hela bildproduktionen själv, och även lägga på grafik. Mer om tjänsten ›

Grafisk design

360-graders visning

[Klicka, håll nere] och [dra] till höger eller vänster på ryggsäcken (eller använd pilarana på tangentbordet). Att visa produkter i 360 grader kan ge ditt företag ett försprång: För kunder på nätet är det viktigt att kunna se precis vad de funderar på att köpa. Se ett exempel till ›

Grafisk design

Grafisk design

Jag utvecklar grafik och layout till tryck på papper eller vilken slags yta som helst, samt logos och visuella profiler.

Foto

Webbdesign / UX

Jag utför både webdesign och programmering, och kan därmed realisera allt kreativt du kan önska på nätet.

Foto

Foto

Jag utför tjänster inom fotografering - både porträtt med studioljus, dokumentation av events, produktbilder och annat.

Foto

Illustration

Jag kan rita illustrationer i olika stilar och till olika ändamål. Framför allt har jag erfarenhet med illustrationer till barnprodukter.

Foto

3D-grafik

Jag kan modellera 3D-grafik. Det passar bra för att återskapa produkter till en god presentation/animation... eller för att framvisa vad som helst - bara fantasin sätter gränser.

Animation

Jag kan göra animation i olika stilar, som tecknad grafik, bilder, text och 3D-grafik - eventuellt blanda animation med video.

Video

Jag har kunskap om kommunikation, är teknisk kunnig i filmning, samt har utrustning för att kunna göra fina och ändamålsenliga filmer.

Läs goda referenser från några av mina kunder.


Referens från Forbrukerrådet - Konsumentverket i Norge - statlig institution

Under några hektiska dagar fick Atle Hansen i uppgift från Konsumentverket att ge rapporten från vårt betalningstjänstprojekt en grafisk form, för att förstärka läsupplevelsen, innanför vår designmall. Vi fick levererat en slutprodukt vi stolt kan kalla för vår. Med hjälp av kreativitet, förnuftig och balanserad involvering av oss som kund, och öppen dialog, fick vi ett slutresultat vi är väldigt nöjda med.
Atle Hansen kommer helt klart att vara en av leverantörerna vi vänder oss till nästa gång vi skulle ha ett motsvarande behov.


Jorge B Jensen,
teknisk direktör, «Forbrukerrådet»
Rapport designet for forbrukerrådet
Referens från Beckmann AS - störst på skolryggsäckar i Norge

Vi har haft glädjen av att jobba med Atle Hansen under en period från 2007 till 2012. Atle är en lättsam person med mycket kunskap och kreativitet. Hos Beckmann jobbade Atle med illustrationer för tryck på produkter. Flera av dem resulterade i väldigt trevliga försäljningssiffror för oss. Han var också involverad i designprocesser där han hade ansvar för design av ytor och färgval på flera modeller. Atle hade i fera år ansvar för utvecklingen av våra websidor. Han har också designat logon som vi använder i dag.
Jag kan helhjärtat rekommendera Atle Hansen som en pålitlig, duktig och hängiven samarbetspartner.


Roy Kjøstvedt,
vd Beckmann AS
Illustrasjon av fe på barnesekk
Referens från mittanbud.no - Norges största anbudstjänst

Vi har haft ett nära samarbete med Atle Hansen under en period på några år och är mycket nöjda med det han har utfört för oss. Under tiden har han visat skicklighet, allsidighet och god förståelse för de olika uppgifterna. Han har utvecklat vår nuvarande logo, utfört annonser till tryck i VG och web-banners till vg.no, samt utvecklat diverse grafiskt material till annonsgrundlag för vår in-house designer. Han har dessutom gjort några filmpresentationer. Atle bidrog starkt med design till våra tidigare websidor, även om vi nu rör oss vidare och testar nya uttryck från andra leverantörer. Atle är positiv och lätt att samarbeta med. Han är öppen för andras synpunkter och har förmågan att komma fram til relevanta lösningar innanför de givna ramarna.
När nya behov dyker upp tar vi kontakt igen. Vi kan gärna rekommendera andra företag att samarbeta med Atle.


Håvard Bungum,
vd, mittanbud.no (Mittanbud.no ägs av VG)

Reklamebanner for mittanbud.no
Följ mig